Haksız Kira Artışlarını Şikâyet Edin

TAKİP ET

TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, 'Böyle bir dönemi fırsat gibi görmek, fiyat artırmak ne insani ne de vicdani bir durum. Haksız Kira Artışlarını Şikâyet Edin'

Özellikle deprem bölgesine yakın olan şehirlerde kiralardaki yüksek artışı, "Ne insani ne de vicdani bir durum.” Diyerek eleştiren Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) vatandaşların şikâyetleri için izleyebileceği yolları anlattı.

Ensonhaber canlı yayınına katılan TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, “Böyle bir dönemi fırsat gibi görmek, fiyat artırmak ne insani ne de vicdani bir durum. Haksız Kira Artışlarını Şikâyet Edin” açıklamasında bulundu.

ŞİKÂYET EDİN

İnsani taraftan baktığımızda bu hareketler çok vicdani hareketler değil. Bu tarz uygulamalara maruz kalan vatandaşlarımız e-Devlet üzerinden Haksız Fiyat Artışı Şikâyet Bildirimi menüsünden şikâyette bulunabilir. CİMER üzerinden Ticaret Bakanlığı'na birden bire fiyat artışı yapan mülk sahiplerini bildirebilirler. Hem Ticaret hem de Hazine ve Maliye Bakanlıklarında çok ciddi inceleme birimleri var.

TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan Haksız Kira Artışları