Halfeti Yanıyor.! Belediye Başkanı, Kaymakam, Fetöcü Subay

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde, Belediye başkanı Şeref Albayrak ve kaymakam Selami Korkutata fetöden ihraç edilen subayın ilçede projeci adı altında destek verdikleri iddia ediliyor.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde, Belediye başkanı Şeref Albayrak ve kaymakam Selami Korkutata fetöden ihraç edilen subayın ilçede projeci adı altında destek verdikleri iddia ediliyor.



 Karagül Halfeti adlı Sosyal medya hesabı Biz partimize bu fetöcü teröristlere para aklamak için mi oy verdik. İlçede partimizi bitirdiniz. Gelecek dönem insanlardan oy isteyecek yüzümüz kalmadı diyerek paylaşılan video da Halfeti Belediye başkanı Şeref Albayrak’ın Adana Cumhuriyet başsavcılığınca hakkında fetöden soruşturma açılmış. ve  ihraç edilmiş. Eski subay H. E. isimli şahsın Otelden ulaşımını Kaymakamlığın aracı ve Belediyenin Kiralık aracıyla sağlandığını, otel ücretininde Başkan Albayrak'ın  tarafından ödendiği iddialarında bulunuldu.



Paylaşılan videonun altında bulunan yazıda ; Otele giriş yapan Fetöcü olduğu için ordudan ihraç edilen Eski Subay H. E’dır ( TC No : …. Adana Başsavcılığınca hakkında 2019/22662 sayılı soruşturma dosyası bulunmaktadır.)  Ve bu kişi Halfeti Belediye Başkanı ve Kaymakamı tarafından çevreye projeci olarak tanıtılmaktadır.




Fetöcü eski subay ile Belediye Başkanı arasında nasıl kirli bir ilişki var ?

Görüntüdeki araç Halfeti Belediyesinin kiralık aracıdır ve getiren kişide Halfeti Belediyesi çalışanı H.K.dir 14/03/2020 günü Belediye başkanı Şeref Albayrak’ın talimatıyla alı götürdüğü kişi ise Fetö terör örğütü üyesi olduğu için ordudan ihraç edilen H.E.dır. Fetöcü eski subay ile Belediye Başkanı arasında nasıl kirli bir ilişki var?




Kaymakamın makam aracı Fetöcü teröriste niçin hizmet etmektedir?

Otelin önüne gelip park eden siyah araç Halfeti Kaymakamı Selami Korkutata'nın makam aracıdır. Aracı getirenler Kaymakamın makam Şoförü, polis koruması H.A. dur Kaymakamın aracına binip götürdükleri kişi ise fetöcü olduğu için ordudan ihraç edilen H.E.dır. Kaymakamın makam aracı Fetöcü teröriste niçin hizmet etmektedir?




Fetöcü H.E. Aylarca Halfeti Belediyesinin hangi projelerini yapmıştır.

H.E. Aylarca eski Halfeti’de bulunan ŞİTAMRAT Otelinin 201numaralı süit odasında 14 Ekim 2019 ile 14 Mart 2020 tarihine kadar geçen sürede 87 gün boyunca kalmıştır. Ve bunun ücreti Halfeti Belediye başkanı Şeref Albayrak tarafından ödenmiştir. Bunun belgesi ise yukarıda görünen belgede on yedi bin dört yüz liralık otelin ücretini bizzat belediye başkanının el yazısıyla sekiz bin yedi yüz Türk lirasına dürüldüğünü gösteren belgedir. Fetöcü H.E. Aylarca Halfeti Belediyesinin hangi projelerini yapmıştır. Yazıları görüntülerde mevcut.

Yapılan paylaşımla ilgili iddialar hakında Halfeti Belediye başkanı Şeref Albayrak ve  ilçe Kaymakamı Selami Korkutata'nın basın açıklması yapmaları bekleniyor.

www.habersanliurfa.net
 

belediye başkanı kaymakam fetöcü subay halfeti şeref albayrak selami korkutata hasan erdoğan