Halı Fiyatları

TAKİP ET

Ev dekorasyonunun önemli parçalarından olan halılar birçok model, ölçüden oluşur. Her alana her tarza uygun halı bulmak günümüzde kolay gibi görünse de çeşitliliğin çok olması biraz daha seçimi zorlaştırıyor.

Ev dekorasyonunun önemli parçalarından olan halılar birçok model, ölçüden oluşur. Her alana her tarza uygun halı bulmak günümüzde kolay gibi görünse de çeşitliliğin çok olması biraz daha seçimi zorlaştırıyor. Bu kapsamda; halı fiyatları halının ölçüsüne, üretilirken kullanılan malzemeye, markaya göre birçok faktörden etkilenmektedir.

birçok türe sahiptir. Salon halısı, çocuk halısı, pelüş halı, yün halı, dikdörtgen halı, yuvarlak halı, kesme halı, modern stil gibi birçok türü vardır. Halı çeşitleri her kesime uygun fiyatta bulunur. Ayrıca halı fiyatları halının türlerine göre de değişkenlik gösterir.

Halı Seçimi

Halı seçimi yapılırken öncelikle kullanım yeri amacı önemlidir. Ayrıca halının serileceği zemin de önemlidir. Halının mobilyalarla uyumlu olması gerekir. Halı için ayrılacak bütçe halı fiyatı için de önemlidir. Seçilecek halının alerjik reaksiyonlara sebep olmaması gerekir. Ayrıca halının temizliğinin kolay olması büyük rahatlık ve avantaj sağlayacaktır. Koridor ve hol için seçilecek halıların ölçüsü ok önemlidir. Bunun için ölçülerin doğru alınması gerekir ki olduğu yeri tamamen kaplamalıdır.

Hazır ölçülü halı seçeneği olduğu gibi belirlenen ölçülere göre kestirilen halıların kullanımı oldukça çoktur. Özellikle kışın sert geçtiği bölgelerde bütün odayı kaplayan kesme halılar tercih edilir. Temizlemesi zor olsa da kullanım rahatlığı daha ön plana çıkar. Kesme ve standart ölçülü halı fiyatları arasında fark bulunur. Sizler de halı çeşitleri için  https://www.madamecoco.com/halilar/ sayfasını tercih edebilirsiniz.
 

Halı Fiyatları Halı Seçimi