Haliliye Belediyesi Bayram Denetiminde

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi kuruyemiş ve şeker satan işyerlerine yönelik denetimlerde bulundu.

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi kuruyemiş ve şeker satan işyerlerine yönelik denetimlerde bulundu.

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, “Huzurun ve Güvenin Kalbi Haliliye” sloganıyla halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta ekipleri, ramazan ayıyla birlikte artırdığı denetimlerini bayram öncesinde de devam ettiriyor. İlçe sınırlarında periyodik olarak denetimlerine devam eden ekipler, Ramazan Bayramı öncesi kuruyemiş ve şeker satan işletmeleri denetledi. 


Vatandaşların bayram öncesi yoğunlukla alışveriş yaptığı işletmeleri inceleyen zabıta ekipleri, başta hijyen ve temizlik kontrolleri olmak üzere, gıda ürünlerinin vatandaşın sağlığını tehdit edecek koşullarda saklanmaması için işletmelere uyarıda bulundu. Şeker ve kuruyemişlerin son kullanma tarihini de kontrol eden ekipler, vatandaşların sağlığını tehdit edecek ürünleri satışa sunan işyerleri hakkında cezai işlem uygulanacağını ifade etti. 

Halkın sağlığı için denetimlerin devam edeceğini belirten Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların ise karşılaştıkları olumsuzları “444 22 63” numaralı iletişim merkezi aracılığıyla iletebileceklerini kaydetti.
 

Haliliye Belediyesi Bayram Denetiminde işyeri denetimleri Haliliye Belediyesi Haber Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri Urfa haber