Haliliye Belediyesi, Gençleri Geleceğe Hazırlanıyor

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi bünyesindeki üniversiteye hazırlık kurslarına katılan gençler, hem sınavlara hem de geleceğe hazırlanıyor.

Haliliye Belediyesi bünyesindeki üniversiteye hazırlık kurslarına katılan gençler, hem sınavlara hem de geleceğe hazırlanıyor.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ilçedeki eğitim faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor. Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerindeki meslekler için ter döken gençlerin adresi, Haliliye Belediyesindeki çalışma salonları oluyor. Çalışma salonları ve kütüphanelerde üniversiteye sıkı bir şekilde hazırlanan gençler, her geçen gün hayallerindeki mesleklere bir adım daha yaklaşıyor. Çalışma salonları ve kütüphanelerde periyodik olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testi (TYT) çözen öğrenciler, kendilerini ölçme şansı yakalıyor.

AYT ve TYT Deneme Sınavlarında ter döken öğrenciler, aynı zamanda sınav heyecanını da yenme imkanı yakalıyor. Düzenli olarak yapılan deneme sınavlarıyla hayallerine hazırlandıklarını ifade eden gençler, desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

Haliliye Belediyesi Gençleri Geleceğe Hazırlanıyor Haliliye eğitim Şanlıurfa eğitim haberleri AYT TYT Şanlıurfa haberleri