Haliliye Belediyesi'nin karla mücadelesi kaldığı yerden devam

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi, kent genelinde yeniden etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte tüm personelleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor.

HALİLİYE- Şanlıurfa’da yeniden etkili olan kar yağışıyla birlikte Haliliye Belediyesi tüm birimleriyle çalışmalara başladı. Gece saatlerinde tuzlama çalışmasını yürüten ekipler, kar küreme ve kaldırım temizleme ile mağduriyetlerin önüne geçiyor.

Karla mücadele çalışmalarına gece saatlerinde tuzlama ile başlayan ekipler, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kar küreme, greyder, kepçe, traktör ve kamyondan oluşan ekipmanlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, tüm personelleriyle sahada yer aldı.

KOORDİNELİ ÇALIŞMAYLA OLUMSUZLUKLAR EN AZA İNDİRİLİYOR

Müdürlüklerin koordineli çalışmasıyla kar küreme işlemlerini sürdüren ekipler, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yoğun mesai harcıyor. Olumsuz hava koşullarından yoğun olarak etkilenen yayaların yaşayacağı olumsuzlukları en aza indiren ekipler, kaymalar ve donmaların önüne geçmek için kaldırım ve merdivenleri kardan arındırıyor.

 

BİHA

Haliliye Belediyesi