Haliliye'de Duyulan O Ses Ne?

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde birçok insan tarafından duyulan gürültü sesi vatandaşı sokoğa döktü.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde birçok insan tarafından duyulduğu iddia edilen gürültü sesi vatandaşı sokağa döktü. Sesi duyduklarını söyleyen bölge sakinleri korkuyla kendilerini sokağa attı. Konuyla ilgili yerel bir gazetecinin, “Şanlıurfa Haliliye ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde depremde hasar gören bir bina çöktü” şeklinde haber yapması üzerine Şanlıurfa  Valiliği tarafından habere ilişkin yalanlama geldi.  Şanlıurfa Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamanın altına yazılan yorumlarda vatandaşlar duydukları "patlama" sesinin ne olduğuyla ilgili açıklama yapılmasını istedi. 

Sosyal medya kullanıcılarından yapılan yorumlar şöyle;

Ali DEMİRTAŞ: "Sayın Valim, yer altında birşeyler patladı. Kendim o anı bizzat yaşadım. Deprem gibi etkiliydi. Herkes sokaklarda. Bina yıkıldı haberi belki yalan. Bütün sokakları araba ile gezdik birşey yok. Ama o patlayan ve evleri sallayan şey neydi?"

Mehmet VURDU: "Sayın Valim, peki o patlamanın sebebi neydi, bilgilendirme yapilacak mı? Tamam belki yıkılma soz konusu degildir ama çok sağlam bi gürültü geldi ve bizi evimizde titretti."

müslümdür lo: "Gümbürtü sesiyle insanlar kendini sokaklara attı. Tamam ihbar asılsız ama ortada birde yıkım sesi var."

Yakup Efe: "Yüzlerce, binlerce insanın duyduğu patlama sesi neydi ve bu patlamadan dolayı sarsıntı da oldu(!) Buna şahit olan millet yalan mı söylüyor?"

Fatih Dinç (özü Urfa): "Sayın Valim, bizi sokağa döken sesin, titremenin nedenini merak ediyoruz. Ne yapalım girelim mi evlerimize?

Haliliye’de Duyulan O Ses Ne Haliliye