Haliye ve Karaköprü'de Bayram Öncesi Denetimler Sürüyor

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Karaköprü ve Haliliye ilçe belediyelerinde zabıta ekipleri Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde aralarında fırın, bakkal, market, kuaför, berber ve tatlıcıların bulunduğu birçok iş yerinde hijyen ve ruhsat denetimi yaptı.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ve Haliliye ilçe belediyelerinin zabıta ekipleri Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde aralarında fırın, bakkal, market, kuaför, berber ve tatlıcıların bulunduğu birçok iş yerinde hijyen ,fiyat ve ruhsat denetimi yaptılar.

 Haliliye ilçe belediyelerisinin zabıta ekipleri ilçe merkezi genelinde içerisinde fırın, bakkal, market, kuaför, berber ve tatlıcıların bulunduğu birçok iş yerini denetledi. Ruhsat, hijyen, fiyat farklılıkları ve ekmek gramajlarının kontrol edildiği denetimlerde ekipler ayrıca koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında belirlenen kurallara riayet etmeleri yönünde iş yerlerini uyardı.

Karaköprü ilçe belediyelerisinin zabıta ekipleri marketlerde denetimlerini sıklaştıran Zabıta ekipleri iş yerindeki ürünlerin son kullanma tarihlerini ve ürünlerin fiyat kontrolünü yaptı.

Maskesiz müşteri alınmaması, sosyal mesafeye dikkat edilmesi ve gerekli hijyen kurallarına dikkat edilmesi hususunda gerekli uyarılarda bulunurken çalışanların maske ve eldiven kullanmaları uyarıları yapıldı.

haliliye karaköprü bayram denetimleri Şanlıurfa