Haluk Levent'ten Devlet Bahçeli'ye Cevap!

TAKİP ET

MHP Lideri Devlet Bahçeli bugünkü grup toplantısında AHBAP Derneği ve Babala TV'ye dair bazı açıklamalarda bulundu. AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, sosyal medya hesabından Bahçeli'ye cevap verdi.

MHP Lideri Bahçeli’nin konuşmanın ardından AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent Twitter'da ''Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçeli'nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz'' diye yazdı.

Levent bu mesajını, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı'nın kendisine yönelik övgü ifadelerinin yer aldığı videoyu alıntılayarak paylaştı. 

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP lideri, bugünkü grup toplantısında şunları söylemişti: “Devleti kenara itip ahbap çavuş ilişkisiyle yardım toplanması, bu kapsamda paralel bir hat kurulması, devletin inandırıcılığını gölgelemektedir. Bizim nazarımızda itibar edilmemesi gereken bir yanlıştır. Hatay'da baraj yıkıldı yalanını sosyal medyada servis edenler afet bölgesinde neyin peşindedir. Devletin yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babalacılar kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarlar Türkiye televizyonlarında artık yer almamalıdır. Bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır?”
 

Devlet Bahçeli MHP Haluk Levent AHBAP deprem