Harran'da Büyük Değişim Yolda: İbre Mehmet Özyavuz'a Döndü...

TAKİP ET

Yerel seçimler için geriye sayım başlarken, Harran'da seçimin nabzı yükseldi. Adaylığını açıkladığı günden beri yoğun bir halk kitlesi tarafından desteklenen Büyük Birlik Partisi adayı Mehmet Özyavuz'un malikhanesi her gece sevenleriyle adeta dolup taşıyor.

Ömrünün 40 yılını Harran’a hizmete adayan, muhtarlıktan il genel meclisi üyeliği ve iki dönem yaptığı belediye başkanlığına kadar vizyonu, ilkeli siyaseti, üslubu, mütevazı, samimi ve beyefendi  kişiliğiyle gönüllerde adeta taht kuran Mehmet Özyavuz, seçimin en güçlü adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor.
 
Gündüz esnaf ziyaretleri, hanelerde yaptığı birebir görüşmeler, çarşı Pazar gezileriyle seçmenlerin gönüllerinde bir kez daha yer edinen Mehmet Özyavuz, “Harran bizim göz bebeğimiz. Neredeyse Harran’ın tamamı sit alanıyken, taş üstüne taş koyamazken zorlukları aşıp hizmet getirdik. Bu dönemde geçmişte kurduğumuz altyapı ile işlerimiz daha kolay olacak, Harran’da çözülmeyen sorun bırakmayacağım” dedi.
 
Başta kentin kanaat önderleri olmak üzere geniş kitlelerin desteğiyle gücüne güç katan, bunun verdiği yüksek morelle gece gündüz sahadan ayrılmayan Mehmet Özyavuz, Harran halkının vefasına dikkati çekerek, “Bizleri koşulsuz destekleyen, hiçbir menfaate dayanmayan samimi ve içten sevgileriyle yanımda olan tüm hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek, şükran duygularını dile getirdi.
 
Mehmet Özyavuz, Harran için laf değil, proje ürettiklerini, katılımcı belediyecilik anlayışı ile ilçeyi geçmişte olduğu gibi yine halkla yöneteceğini belirterek, kendisini sevenlere mesaj da vererek, “Kaybetme kaygısıyla hırçınlaşanlara itibar etmeyelim, biz yolumuza, işimize bakalım.  Harran’da çileli günlerin bitmesine az kaldı, biraz daha sabır diliyorum” ifadelerine yer verdi.
 
Sabahın ilk ışıklarından gecenin geç saatlerine kadar süren seçim çalışmalarında Mehmet Özyavuz’u yalnız bırakmayan sevenleri ise Harran seçmeninin kararını verdiğini belirterek, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

Harran Şanlıurfa Mehmet Özyavuz