HARRAN PAMUK SANAT VE MÜZİK FESTİVALİ

TAKİP ET

Dosso Dossi Holding üst yöneticisi Hikmet Eraslan'ın düzenlediği Harran Pamuk Sanat ve Müzik festivaline Şanlıurfa'lılardan yoğun ilgi geldi.

Şanlıurfa'nın Harran ilçesindeki Harran Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen organizasyona 120 bin kişi katıldı. Organizasyonun sahibi olan Hikmet Eraslan sahneye "Mr. Dossi Dossi" kimliğiyle çıkıp Dj performansı sergileyerek katılanlara keyifli dakikalar yaşattı.

 Etkinlikte ünlü isimler de yer aldı 
İş insanı Hikmet Eraslan'ın organize ettiği etkinlikte Şanlıurfa'lılarla buluşan ünlü isimler de vardı. Kadir, Burak Bulut, Kurtuluş Kuş gibi isimlerin yanında Mustafa Sandal ve Soner Sarıkabadayı'da yer aldı.
Harran'da ilk defa konser verdiğini dile getiren Soner Sarıkabadayı "sizlerin karşısında şarkı söylemek benim için olabilecek en büyük şeref mertebesidir" diyerek mutlu olduğunu belirtti.

Cizre'den sonra Harran'da düzenlenen festival Dosso Dossi Holding'in sosyal sorumluluk projesi. Asıl amaçlarının tüm Türkiye'yi gezmek ve insanları bu tür organizasyonlarla buluşturmak isteyen Eraslan, "özellikle Anadolu'nun ücra yerleri bu tür organizasyonlardan uzak. Biz de bu etkinliklerle onlara biraz olsun dokunuyor, motive ediyorsak ne mutlu bize" dedi.

 Hayaller gerçeğe döndü 
Şanlıurfa halkının eğlendiği ve motive olduğu etkinlikte sahneye en son ünlü popçu Mustafa Sandal çıktı. Sandal en son 20 yıl önce geldiği Şanlıurfa'da katılanları performansı ile etkiledi. Sahnede, "40 yıl düşünsem böyle bir etkinlik olacağı aklıma gelmezdi. Dosso Dossi Holding'e bu akşam hayalleri gerçeğe çevirdiği için sonsuz teşekkür ediyorum" diyerek festival coşkusunu paylaştı.

Dilara Kaptanoğlu / www.habersanliurfa.net

festival pamukfestivali pamuk festivali harran pamuk sanat ve müzik festivali