Harran Üniversitesi, Hastane Kadrolarını Güçlendiriyor

TAKİP ET

Şanlıurfa Harran Üniversitesinin çiçeği burnunda Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, hastane kadrolarının güçlendirileceği müjdesini verdi.

Şanlıurfa Harran Üniversitesinin çiçeği burnunda Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, hastane kadrolarının güçlendirileceği müjdesini verdi.

Hastane kadrolarını güçlendirmeye devam edeceklerini belirten Şanlıurfa Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, “Hastanemizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Kazanasmaz ve Radyoloji Ana Bilim Dalında Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Demir Hocalarımız hasta kabulü ve görevlerine başladı. Hastane kadrolarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Derslerin ve sınavların daha önce açıklanmış şekliyle yürütüleceğini belirten Rektör Güllüoğlu, “Rektör olarak; öğrencilerimizi ve onların fikirlerini önemsiyor, alacağımız ortak kararlarda onlarla birlikte hareket etmek istiyorum.” diye konuştu.

"ÖĞRENCİLERİMİZİN FİKİRLERİ ÖNEMLİ"

Öğrencilere mesaj da veren Rektör, şunları söyledi: “Sevgili öğrencilerimiz. Bölgemizde yaşadığımız deprem ve sel felaketleri nedeniyle eğitim-öğretim sürecimize ilişkin uygulanabilecek en uygun kararı almak için gayret ettiğimizi bilmenizi istiyoruz. Bu doğrultuda sizleri ve fikirlerinizi önemsiyor, alacağımız kararlarda sizlerle beraber hareket etmek istiyoruz. Değerli Hocalarımız ve Öğrencilerimiz. YÖK’ün yaptığı uzaktan, yüzyüze, hibrit, çevrimiçi ders ve sınav açıklamaları sonrası, şehrimizin deprem bölgesinde yer alan 11 il içersinde olmasından dolayı, Üniversitemiz birimlerince gerekli değerlendirmelerin titizlikle yapılması, kararların alınması ve YÖK ile tekrar görüşülmesi gibi süreçlere devam edilmektedir. Hafta içi yapılacak ikinci bir duyuruya kadar derslerimiz ve sınavlarımız önceden açıklanmış mevcut şekliyle yürütülmeye devam edecektir.”

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'dan mazbatasını teslim aldıktan sonra üniversite bünyesinde başarılı çalışmalara imza atmaya başladı. 

Harran Üniversitesi Hastane Kadrolarını Güçlendiriyor Haber Şanlıurfa Şanlıurfa