Harran Üniversitesi Hastanesinde 215 Depremzede Tedavi Altında

TAKİP ET

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaralanan 215 depremzede vatandaşın Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındığını açıkladı.

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve ‘Asrın felaketi’ olarak nitelenen 2 depremin ardından yaralanan vatandaşlar Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Hastane Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, yaptığı açıklamada depremin yaşandığı günden itibaren yaraları sarmaya çalıştıklarını söylerken, hastane olarak tam kapasite çalıştıklarını ifade etti.

Başhekim Doç. Dr. Kırhan, "Hastanemize ilk günden Adıyaman ve Kahramanmaraş illerinden yaralılar geldi. Sonrasından ilimizden ve diğer illerden gelenlerle birlikte 215 yaralımız hastanemizde tedavi altına alındı. Tedavileri en iyi şekilde devam ederken hastanemizde poliklinik ve acil servis hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor. Hastalarımızı randevu almadan kabul ediyoruz ve tedavi ediyoruz. Bu zor dönemde en iyi sağlık hizmetini vermek için çaba gösteren emeği geçen bütün hastane personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

şanlıurfa gündem deprem