Harran Üniversitesi Sağlık Personeli Alacak

TAKİP ET

Harran Üniversitesi, Lise Önlisans ve Lisans mezunu toplam 58 sağlık personeli alımı gerçekleştirecek.

Harran Üniversitesi 58 sağlık personeli alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Harran Üniversitesi tarafından 6 Nisan 2020 tarihli resmi gazete yayımlanan kamu personeli ve memur alımı ilanına göre lise, önlisans ve lisans mezunu toplam 58 sağlık personeli alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

48 HEMŞİRE ALIMI YAPILACAK

Harran Üniversitesi lise mezunu hemşire alımı ve lisans mezunu hemşire alımı kapsamında toplam 48 hemşire alacak. Hemşire alımı için toplamda 4 ilan yayınlandı.

Lisans mezunu toplam 30 hemşire alınacak. Alınacak 20 hemşirenin mezuniyet sonrası en az 1 yıl hastanede çalışma şartı aranırken, 1 lisans mezunu hemşire alımı için bu şart aranmıyor.

Lise Mezunu ise toplam 18 hemşire alınacak. Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu bölümlerinden mezun 10 personelin yine 1 sen hastanede çalışmış olma şartı aranırken 8 personel için bu şart aranmıyor.

RÖNGEN TEKNİSYENİ ALIMI

Röntgen teknisyeni olarak toplamda 1 kişi alınacak. Başvuru yapacak olan adayların, Yükseköğretim Kurumlarının Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Önlisans Programlarının birinden mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla en az 1 (bir) yıl hastanelerin anjiyografi veya girişimsel radyoloji biriminde çalışmış olması gerekiyor.

SAĞLIK TEKNİKERİ ALIMI

1 Laboratuvar teknikeri ve 2 diyaliz teknikeri olmak üzere toplam 3 kişi alınacak. Laboratuvar teknisyeni için başvuru yapacak olan adayların, Yükseköğretim Kurumlarının Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Önlisans Programlarının birinden mezun olmak ve belgelendirmek kaydıyla en az 2 (İki) yıl üniversite hastanelerinin kan bankası kan transfüzyon biriminde çalışmış olması gerekiyor.

2 diyaliz teknisyeni alımı için başvuru yapacak olan adayların ise Yükseköğretim Kurumlarının Diyaliz önlisans programından mezun olmak ve belgelendirmek kaydıyla önlisans mezuniyetinden sonra en az 1 (bir) yıl hastanede çalışmış olması aranan şartlar arasında yer alıyor.

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ ALIMI

2 Acil Tıp Teknikeri, 2 Tıbbi sekreter, 1 Psikolog ve 1 odyolog olmak üzere toplam 6 kişi alınacak. Şartlar ise şu şekilde olacak. Yükseköğretim Kurumlarının Acil Tıp Teknikerliği Önlisans programı mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla Önlisans mezuniyetinden sonra en az 1 (bir) yıl hastanelerin Acil Servis biriminde çalışmış olmak.

Yükseköğretim Kurumlarının Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans Programı mezunu olmak. Yükseköğretim Kurumlarının Psikoloji bölümü lisans mezun olmak. Yükseköğretim Kurumlarının Odyoloji bölümü lisans mezunu olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ

Adaylar 6 Nisan 2020 tarihi itibariyle 15 gün içinde gerçekleştirebilecekler. Başvurular Harran Üniversitesi sitesi üzerinden başvuru formunun doldurulması ile gerçekleştirilecek. Detaylara aşağıda bulunan ilan metni ile erişebilirsiniz.

HARRAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

harran Üniversitesi hemşire alımı harran üniversitesi personel alımı hemşire alımı 2020 harran Üniversitesi sağlık personeli alımı Şanlıurfa İş İlanları 2020 sağlık personeli alımları 2020 kaynak: harran Üniversitesi 58 memur personel alımı yapacak! lise