HDP'li Buldan'dan Devlet Bahçeli'ye 'Amedspor' Yanıtı

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Amedspor diye bir kulüpten bahsedilemeyecektir" sözlerine HDP'li Pervin Buldan'dan yanıt geldi.

Bursa'da oynanan ve olayların damga vurduğu Bursaspor-Amedspor maçı ile ilgili MHP lideri Devlet Bahçeli "Bize göre Amed diye bir yer yoktur, Amedspor diye bir kulüpten de bahsedilemeyecektir." dedi. Bu sözlere yanıt veren HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Amed vardır, var olmaya devam edecektir. Amedspor gol atmaya devam edecektir. Olmayacak olan, bu seçimde gidecek olan sizlersiniz." ifadelerini kullandı.

"AMEDSPOR GOL ATMAYA DEVAM EDECEKTİR"
Buldan, "Hükümetin küçük ortağı biraz önce yaptığı konuşmada, ırkçı saldırılara, 90'ların karanlık çetelerine bir kez daha sahip çıktı. Amed yok dedi, Amedspor yok dedi. Ben de buradan bir kez daha diyorum ki; Amed vardır, var olmaya devam edecektir. Amedspor vardır, var olmaya devam edecektir. Amedspor gol atmaya devam edecektir. Olmayacak olan, bu seçimde gidecek olan sizlersiniz. Irkçı konuşmalarınızla, saldırgan tavırlarınızla gitmeye mahkumsunuz ve bizler sizi göndereceğiz." diye konuştu.

HDP MHP Pervin Buldan Devlet Bahçeli Amedspor