HDP Urfa'da son ana kadar çalışmaya devam edecek

TAKİP ET

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Urfa'da HDP'nin milletvekili adayları çalışmalarını halkın yoğun ilgisi ile sürdürüyor.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Urfa’da HDP’nin milletvekili adayları çalışmalarını halkın yoğun ilgisi ile sürdürüyor. Seçim çalışmalarının başlatıldığı ilk andan itibaren gece gündüz, kent, ilçe ve bunlara bağlı neredeyse tüm mahalleleri adım adım gezerek, görüşülmedik tek seçmeyen bırakmayan HDP adayları bugünde sahada çalışmalarına aralıksız devam etti. 

HDP’nin kent adaylarından Nusrettin Maçin ve beraberinde ki HDP yöneticileri Siverek ilçesinde Alagün, Çakır, Kûleka, Canpolat, Kûrdo ve Xorik kırsal mahallelerinde seçmenlerle buluştu. Büyük bir coşkuyla karşılanan heyet  yurttaşların günden güne büyüyen heyecan ve umutlarına ortak oldu. Neredeyse uğranılan tüm yerleşim yerinde ki yurttaşlar seçimde tercihlerini HDP’den yana kullanacaklarını coşku ve sevgi gösterileriyle ifade ettiler. 

Merkez Karaköprü ilçesine bağlı mahallelerde HDP ilçe yöneticileriyle birlikte çalışmalar yürüten vekil adayı Yusuf Yetim, Mîrcan, Bağışlı, Gazbek ve Gazibey mahallelerini ziyaret etti.  Kimi yerde aile ziyaretleri, kim yerde de mahalle meydanında toplanan seçmenlerden HDP’ye destek isteyen Yetim’in çalışmaları akşam saatlerine kadar devam etti. 

Adaylardan Ömer Öcalan çalışmalarına devam etiği Bozova’da gittiği her mahallede slogan, zılgıt ve halaylarla karşılandı. İlçeye bağlı  Koser,  Arpetin,  Türkmenören ve İncirlik ve Cevsak  mahallelerine yaptığı ziyaretler esnasında yurttaşların yüksek moral coşkusuna tanıklık eden Öcalan, “Bu halk 24 Haziran sonrasında hakkettiği  gerçek refah, huzur, barış ve kardeşliğe kavuşacak” dedi.     

Diğer adaylar Roza Yazmacı ile Şerif Bendaş Haliliye ilçesinde Şire Pazarını gezerek başladıkları çalışmalarına daha sonra Oduncular Pazar esnafını ziyaret ederek devam ettirdi. Daha sonra şireciler ve Kuruyemişçiler Odasını ziyaret eden adaylar gün boyunca ilçe de esnaf, aile ve kurum ziyaretleri gerçekleştirerek HDP’nin geleceğe dair projelerini anlattılar

hdp urfa’da son ana kadar çalışmaya devam edecek