Hem Üfürüyor Hem Taciz Ediyor Hemde Servet Kazanıyor (video)

TAKİP ET

Üfürükçü şarlatanın istismar görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı Kaynak: Üfürükçü şarlatanın istismar görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

İstanbul'da kendisini hoca olarak tanıttığı kadınlara evliliklerini kurtarma vaadiyle istismarda bulunan Burhan D. tutuklandı.

Söz konusu soruşturma kapsamında operasyon düzenleyen ekipler, nitelikli dolandırıcılık ve cinsel tacizden suç kaydı bulunan şüpheliyi gözaltına aldı.

Geçmişte Türkiye'de sıklıkla görülen ve neredeyse her gün karşımıza çıkan üfürükçüler, yıllar sonra yeniden gündeme gelmeye başladı. Sosyal medyada yer alan görüntülerde kendisine Hoca diyen bir adamın, kendisine yardım için gelen kadını istismar ettiği görüntüler tepki topladı. 

Sosyal medya bugün yine bir din istismarcısının tacizini konuşuyor. Görüntülerde kendisine Hoca diyen bir adam, bir kadını önce soyuyor. Daha sonra kadının vücudunun çeşitli yerlerine Arapça yazı yazan adamın kadına "Sıkılmıyorsun di mi?" şeklinde sorular da sorduğu görülüyor.

İstismar ettiği kadına "Bugün şansına kalem de güzel yazıyor ha!" diyen şarlatanın, istismar ettiği diğer kadınların ise "Sen benim helalimsin" diyerek güvenini kazanıyor. Kadınlar da bu noktadan sonra soyunup Hoca'nın yazı yazmasını bekliyorlar

SERVET KAZANIYORLAR

Kadınların bu istismarcıya gitme sebebi ise genellikle eşleriyle aralarını düzeltmek istemeleri. Bu çalışmanın bedeli ise 3500 TL!

Konu sosyal medyada gündem olunca vatandaşların tepkileri de gecikmedi.


İşte o tepkiler:

 






üfürükçü hoca taciz