Hikmet projede mi başkanda mı?

TAKİP ET

Aşuk- Öğütçü ( Kaşmer) İmar planlaması Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi meclis oturumda onaylandı. Daha öncede oy birliği ile kabul edilen imar planlaması için çalışmalar başlatıldı.

Eski belediye başkanı Nihat çiftçi zamanında sunulan imar planlaması kabul görmemiş eleştirilere maruz kalmıştı. Şanlıurfa’nın imar planlaması için alt yapıya müsait olmadığı belirtilmişti, bu nedenle proje bekletilmeye alınmıştı.

Nihat Çiftçinin yerine Zeynel Abidin Beyazgül belediye başkanı olunca o zaman kabul görmeyen imar planı bugün gerekli görülmeye başlandı ve meclise sunuldu.

Meclis'ten geçen planlama için Nihat çiftçi sosyal medyadan şu sözlere yer verdi:

-Gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediyesi’nin şehir plancılarına ve diğer daire çalışanlarına teşekkür ederim. Bu planın başarılı olmaması için ofislerde sosyal medya üzerinden algı oluşturan kesimlere yazıklar olsun diyerek, onları Allaha havale ediyorum. Birlikte Aynı parti çatısı altında siyaset yaptığım siyasetçilerin bu imar çalışmalarımdan haberi olmasına rağmen haberimiz yoktur diyen herkesi tekrar insafa davet ederek, bu plan o günde şehrimiz için doğruydu, bu günde doğrudur.  Emeği geçenleri kutluyorum. Hayırlı olsun. 
Zamanında eleştirilere maruz kalan proje başkan değişince kabul görüldü. Hikmet projede mi başkanda mı? Sorusu akıllarda yer etti.

nihat çiftçi son dakika imar planlaması urfa