Hilvan Akparti ilçe başkanı görevden ayrılıyor...

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan da yaptığı 'metal yorgunluğu' açıklamasından sonra Urfa'dan ilk görevi bırakacağını açıklayan Hilvan İlçe başkanı Hanif Düzme oldu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Önümüzdeki süreyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Tüm bakanlarımızdan 180 günlük kısa vadeli bir eylem programı istedim. Bu yıl sonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz; çünkü ortada bir metal yorgunluğu var. demesi üzerine ilk  istifa Agrı il başkanlığından gelmişdi.

Şanlıurfa il ve ilçe teşkilatlarında degişiklik olcakmı merak konusu iken ilk açıklama Hilvan ilçe başkanından geldi.

AKPARTİ Hilvan ilçe başkanı Hanif Düzme sosyal medya üzerinde açıklama yaparak önümüzdeki kongrede aday olmayacağını açıkladı.

İşte o açıklama

Bugün genel merkezdeki abilerimiz ile yaptığım istişarede Daha güçlü bir Hilvan için Belediye başkan adayı olacağımı söyledim. ve Belediye başkan aday olmak için Ak Parti Hilvan ilçesi 6.kongrde Başkanlığı bırakıyor, ilçe başkanı adayı olmuyorum.
Daima partimin ve Hilvan Halkımız başta olmak üzre tüm şanlıurfa Halkımızın emrinde olacağımı kamuya bu kararımı saygıyla bildiriyorum. 

www.haber-sanliurfa.com

ak parti hilvan hanif düzme