Hilvan'da devlet, kendi doğum gününde doğan çocuklara sürpriz yaptı

TAKİP ET

Hilvan'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda doğan çocuklara Kaymakam Coşkun Doğan, emniyet ve jandarma sürpriz yaptı.

Cumhuriyet’in 99. yıl dönümü yurdun dört bir yanında çeşitli etkinlikler düzenlenerek kutlanırken Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde tebessüm ettiren sosyal bir faaliyet de dikkatlerden kaçmadı.

Hilvan'da doğum günü 29 Ekim olan çocuklara ilçe kaymakamı, emniyet ve jandarma personeli tarafından sürpriz doğum günü yapıldı.

ÇOCUKLARI MUTLU ETTİLER

Ellerinde pastalar ve hediyelerle ailelerin kapısına giden kamu görevlileri; vatandaşlara, devletin kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim'de doğan çocuklarının doğum günlerini kutlamaya geldiklerini söylemeleri üzerine kısa süreli şaşkınlık ve değerli bir mutluluk yaşattı.

İÇLERİNDE HİÇ DOĞUM KUTLAMAYAN ÇOCUKLAR DA VAR

Bu şekilde gidilen ailelerde daha önce hiç doğum günü kutlanmayan çocukların olduğu görülünce ne kadar önemli bir ziyaretin gerçekleştirildiği anlaşıldı.

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan da bizzat iki aileyi ziyaret ederek ailelerin ve çocukların mutluluğuna ortak oldu. Ziyaretler esnasında aile büyükleri ile görüşen Kaymakam Doğan, "Bugün özel bir gün. Devletimizin doğum günü. Bugün doğan çocuklar tıpkı diğer çocuklar gibi ileride cumhuriyetimizin yılmaz bekçisi ve savunucusu olacaklardır" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Hilvan doğum günü