Hızlı ve Öfkeli 9 için geri sayım başladı

TAKİP ET

Hızlı ve Öfkeli 9 için son zamanlarda çok fazla kulis oldu ve bizde bu haberi yapma gereği duyduk diyebiliriz. Serinin yeni filmi için geri sayım başladı.

Hızlı ve Öfkeli 8 çok kıs bir zaman içerisinde vizyona girmiş ve bütün dünyada izlenme rekoru kırmıştı. Muhteşem sahnelerle birlikte ayrıca merak edilen konulardan bir tanesi genel olarak ele alınan diğer konular oldu. Bu seride ekip dağıldı ve Toretto tek başına bir plan yaptı ve ekibi saf dışı bıraktı. Herkes onun ekibi sattığını düşündü ama önemli olan ekibin düşüncesiydi. Ekip çalışmaları devam ederken ekibe dahil olan bir kişi bile ihanet ettiğini düşünmüyor ve Toretto'nun zorunlu olarak bunları yaptığını düşünüyordu.

YENİ FİLM İLE EKİP TAMAMEN DAĞILDI

Hızlı ve Öfkeli serisinden ayrılan ve yeni gelenler oldu. Ölümü ile bütün dünyada yasa sebep olan Paul Walker bu seride bulunmuyor ve onun olduğu tek bir sahne bile yok ama yeni gelecek filmde ailenin tekrar bir araya gelmesi bekleniyor ki oyuncu olarak Walker'in kardeşinin filme girmesi bekleniyor. Kulislere göre Hızlı ve Öfkeli 9 çekimleri başladı ama burada asıl önemli olan konu montaj kısmıdır. Herkes çekim yapabiliyor ama montajlar çok uzun sürüyor ki en ufak bir hata milyon dolarların uçup gitmesine sebep olabilir. 

HIZLI VE ÖFKELE 9 İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Hızlı ve Öfkeli 9'un 2019 yılında çıkması bekleniyor ki bu anlamda yapılması gereken her türlü şeyi destekliyoruz. Yani çıkacak yeni filmin ertelenmesi bize elbette üzer ama destek olmak için bütün gücümüzle çalışabiliriz çünkü bugün arabaları seviyorsak bu filmin çok büyük bir etkisi vardır. Arabaları aşık olabiliyorsak ta aslında bu yüzdendir. Hızlı ve Öfkeli serisi hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.

hızlı ve Öfkeli 9 geri sayım