Hüda Par: Görüşmeler olumlu yönde devam ediyor

TAKİP ET

HÜDAPAR Basın Danışmanı, tv100 ekranlarından yayınlanan 'Gündeme Dair' programında moderatör Pınar Işık Ardor'a yolladığı özel mesajda, 'Görüşmeler olumlu yönde devam ediyor' açıklamasında bulundu.

HÜDAPAR Basın Danışmanı, tv100 ekranlarından yayınlanan “Gündeme Dair” programında moderatör Pınar Işık Ardor’a yolladığı özel mesajda, “Görüşmeler olumlu yönde devam ediyor” açıklamasında bulundu.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'na 2 yeni partinin dahil edilmesi ve bu partilerin HÜDAPAR ile Yeniden Refah Partisi olduğu öne sürülmüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la  Genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu bir araya gelmişti. Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da "Bu ittifakın gelişmesi Türkiye'nin lehine olduğu kanaatindeyiz. İnşallah diğer partilerden, HÜDA PAR da bu ittifakın içerisine katılır." açıklamasında bulunmuştu.

Pınar Işık Ardor’un program sırasında aktardığı bilgilere göre, HÜDAPAR Basın Danışmanı “Görüşmeler olumlu yönde devam ediyor. Birlikte hareket etme konusunda ön mutabakat zaten var. Komisyon çalışmaları devam ediyor. Hayırlısı olsun inşallah” açıklamasında bulundu.

Hüda Par: Görüşmeler olumlu yönde devam ediyor