İbrahim Tatlıses'ten Cemal Enginyurt'a Cevap: İt Ürür Kervan Yürür

TAKİP ET

Urfalı türkücü İbrahim Tatlıses kendisine sert eleştirilerde bulunan Demokrat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt'a sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Urfalı türkücü İbrahim Tatlıses kendisine sert eleştirilerde bulunan Demokrat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt'a sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa programında sahneye çıkıp hemşehrilerine seslenen İbrahim Tatlıses, kısa bir süre önce eleştiri oklarının hedefi oldu. Demokrat Partili Cemal Enginyurt yaptığı bir konuşmada İbrahim Tatlıses'e yüklenerek "Adam olsan ortaokulu bitirirdin lan sen. İlkokuldan kaçmışsın, okumamışsın." dedi.

İbrahim Tatlıses'ten, Cemal Enginyurt'a Cevap Gecikmedi

Enginyurt'un, "Cumhurbaşkanım diyor, Oxfor vardı da diyor ben mi okumadım diyor, Cumhurbaşkanı da he diyor. Oğlum oxford yoktu da Urfa'da ortaokul vardı, adam olsan ortaokulu bitirirdin lan sen. Sen okuldan kaçmışsın lan ilkokuldan sonra, okumamışsın lan. Okumayı becerememişsin sen. Bir de diyor ki Cumhurbaşkanımız nereye giderse oraya gideceğiz diyor. Lan seni Cumhurbaşkanının gittiği yere göndermezsek namerdiz lan" şeklinde yaptığı açıklamadan sonra İbrahim Tatlıses Twitter hesabından cevap verdi.

İt Ürür Kervan Yürür
Tatlıses, Cemal Enginyurt'u hedef alarak, twitter hesabından “ İ T ürür kervan yürür CEMO musun emo musun fırıldakçı mısın Kürşat Yılmaz  kardeşimin teknesinde yemek yediğimizi ne çabuk unuttun o zamanlar hiç bir şey diyemiyordun şimdi noldu BÜLBÜL oldun!!!” ifadelerini kullandı.

 

Dilara Kaptanoğlu / Haber Şanlıurfa 

İbrahim Tatlıses Cemal Enginyurt Ordu milletvekili Cemal Enginyurt Cumhurbaşkanı Erdoğan İbrahim Tatlıses en cevap İbrahim Tatlıses en Cemal Enginyurta cevap