İçme Suyuna Fahiş Artış Yapanları Vali Ayhan Uyardı!

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Şanlıurfa'da kira fiyatlarına fahiş artış yapan fırsatçılar, şimdi de Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketini fırsata çevirip içme suyu fiyatlarında fahiş artışlara gitmeye başladı.

Depremde ev kiralarına fahiş zamlar yapan halk düşmanları şimdi de sel felaketini fırsata çevirip içme sularına fahiş fiyatlar uygulamaya başladı.

Şanlıurfa’da etkili olan yoğun yağışlar sonrası cadde ve sokaklar sel sularına teslim oldu. SUŞKİ tarafından su arıtma tesislerinin geçici süreliğine tam kapasite çalışamayacağı ve vatandaşların içme suyu konusunda önlem almaları çağrısı yapılmıştı. Yapılan çağrı sonrası Şanlıurfalı vatandaşlar içme suyu için kuyruklar oluştururken fırsatçılar yine rahat durmadı.

Her krizi fırsata çevirip cebini doldurmaya çalışan utanmazlar içme suyu üzerinden  vatandaşı soymaya başladı. İçme suyuna yapılan fahiş zamlara ilişkin Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Ayhan yaptığı paylaşımda, “Her felaketi fırsat bilen fırsatçılar tarafından su fiyatlarına fahiş bir artış yapıldığına dair haberler duyuyoruz. Bu konuyu hukuken yakından takip edeceğim. Ekiplerimizle beraber sahada denetimler yapıp buna fırsat vermeyeceğiz ve gerekli yasal işlemleri yapacağız.” dedi.
 

Şanlıurfa urfa gündem son dakika Şanlıurfa sel felaketi