İHH Şanlıurfa Şubesi ödüllü kitap okuma yarışması düzenleyecek

TAKİP ET

İHH Şanlıurfa Şubesi, Ödüllü Kitap Okuma ve Özet Çıkarma Yarışması düzenliyor. Yarışmada başarı gösterenler ödüllendirilecek.

ŞANLIURFA -İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Şanlıurfa Şubesi hafızayı güçlendirmek, zihinsel becerileri ve hayal dünyasını geliştirmek, geleceğin yapı taşlarını oluşturmak ve dava şuurunu pekiştirmek için başlattığı kitap okuma kampanyasını sürdürüyor.

Bu kapsamında kentte Ödüllü Kitap Okuma Ve Özet Çıkarma Yarışması düzenlenecek. Yarışmada dereceye girenler ödüllendirilecek.

YOLDAKİ İŞARETLERİ OKUMA KAMPANYASI VE YARIŞMASI ŞARTLARI ŞÖYLE:

Konu: Seyyit Kutub'un "Yoldaki İşaretler" kitabını okumak.

Amaç: Hafızayı güçlendirmek, zihinsel becerileri ve hayal dünyasını geliştirmek, geleceğin yapı taşlarını oluşturmak ve dava şuurunu pekiştirmek ve kitap okuma alışkanlığını arttırmak.

Katılabilecekler: Ülke içinde veya dışından her yaştan herkes katılabilecek.

Süre: Kampanya 10 Ekim 2022 – 15 Kasım 2022 tarihleri arasında olacak. 

Özetler bir komisyon tarafından okunacak, değerlendirilecek ve puanlandırılacak. Sonuçlar Şanlıurfa İHH sosyal medya hesaplarında duyurulacak. En yüksek puanı alan 3 kişi para ödülü ile ödüllendirilecek.  Yarışmada birinci olana bin lira, ikinci olana 750 lira, üçüncü olana ise 500 lira verilecek.

Sonuçlar 20 Kasım 2022 tarihinde açıklanacak ve dereceye girenler için 26 Kasım'da Şanlıurfa İHH'da yapılacak bir program ile ödülleri takdim edilecek. 

 

 

 

İHH Şanlıurfa Şubesi kitap okuma yarışması