İnce, Kılıçdaroğlu ile Telefonla Bile Görüşmedi

TAKİP ET

Muharrem İnce Kendisini arayan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la görüşürken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun telefonuna çıkmadı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, adaylıktan çekilmesinin ardından Muharrem İnce'yi Ankara'daki mitinge davet etmek için aradığını ama ulaşamadığını açıkladı. Millet İttifakı'nın adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX'da yaptığı açıklamada Muharrem İnce'yi mitinge davet etmek için aradığını ama ulaşamadığını söyledi. Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin şunları söyledi: “Montajlar ve diğer şeylerle bel altı vuruşlar doğru değil. Cesaretin varsa çıkarsın karşısına. Montajlarla insanları karalamanın doğru olmadığını düşünen birisiyim. Son 24 saatte Muharrem İnce ile görüşmedim. Hastaneye yattığında görüştüm. Kısa da bir sohbetimiz oldu. Bugün Ankara'daki mitinge davet etmek içinde aradım ama ulaşamadım. Ben Muharrem Bey'in oraya gelmesini, Halil İbrahim Sofrası'na davet ettiğimizi bilmesini isterim. Muharrem İnce beni destekliyor mu bilmiyorum. Destekleme konusunda görüşmemiz olmadı. Uygulamalarla sesimi kaydedip birileriyle görüşme yapmışım gibi göstermeye kalktılar. Benim kimlerle görüştüğüm açık. Her şey ortada.”

ERDOĞAN BU BİR FETÖ TAKTİĞİ

Bu yarışa birlikte çıktığımız Muharrem Bey'in buradan ayrılışına doğrusu üzüldüm. Maalesef kaset kumpaslarıyla makama gelen Bay Bay Kemal'in karşısına rakip olunca böyle bir komplo ile karşılaştı. Özellikle bugün Muharrem Bey'i aradım. Kendisine bu süreçle ilgili böyle bir şey nasıl sadır oldu diye kendisiyle konuşayım istedim. Anladığım kadarıyla ortada Kılıçdaroğlu'nun şu anda kol kola, el ele olduğu, bu Muharrem Bey'den sadır olan bir şey diye bir şey söylemiyorum. Bu bir FETÖ taktiği. Geçmişte de bunlar yapıldı. Kılıçdaroğlu bu makama malum bir kaset komplosuyla geldi. Ve bunu da olmayacağını açıklayarak geldi. Olmayacağını açıklayan ertesi gün kalktı aday olduğunu açıkladı. Muharrem Bey'in bu kararının arkasında birçok şüphesiz ki, gerçekten namuslu, haysiyetli insanların kabullenemeyeceği bazı saldırıların olduğunu bugünkü görüşmemizden anlıyorum. Kendisine her türlü yardıma hazır olduğumuzu söyledik. Devlet olarak yapmamız gereken Adalet Bakanlığı, İçişleri

İnce Kılıçdaroğlu ile Telefonla Bile Görüşmedi