İngiltere'nin Hampshire Milli Parkında Yaşanan Esrarengiz Olaylar

TAKİP ET

İngiltere'nin Hampshire Milli Parkında Esrarengiz bir şekilde hayvanlar öldürülüp Üzerlerine Ters çevrilmiş bir haç ve 666 sayısı içeren şeytani semboller çiziliyor.

İngiltere'nin Hampshire Milli Parkında Esrarengiz bir şekilde hayvanlar öldürülüp Üzerlerine Ters çevrilmiş bir haç ve 666 sayısı içeren şeytani semboller çiziliyor.

Bir sürü hayvan saldırısı ve İngiltere'nin Hampshire Milli Parkında  gizli sembollerin ortaya çıkması polis tarafından araştırılıyor, yerel sakinler şeytani bir kültün suçlanabileceğinden endişe duyuyorlar..

Bir koyun ölümcül bir şekilde bıçaklandı ve Hampshire Bramshaw köyü yakınlarında pentagramlarla işaretlenirken , bir düve ve iki buzağı Linwood bölgesinde bıçak yaralarıyla bulundu. Hayvanlar daha sonra veterinerler tarafından tedavi edildi.

Ters çevrilmiş bir haç ve 666 sayısı içeren şeytani semboller de Bramshaw'daki St Peter Kilisesi'nin kapısına püskürtülmüştür.

Polis şu anda 12 Kasım Salı gününden bu yana meydana gelen olayların birbiriyle bağlantılı olup olmadığını araştırıyor.

İngiltere'de ,Hampshire Milli Parkı civarında yaşayan “İnsanlar endişeli. Yerel halk şimdiye kadar böyle bir olay yaşamadıklarını söylediler.

 Hampshire Milli Parkı büyücülük ve kara büyü ile tanınıyor

Yerel halk “Yüzlerce yıldır burada büyücülük var - Hampshire Milli Parkı büyücülük ve kara büyü ile tanınıyor ve bu açıkça bir seviyeye çıktı.”

Hampshire Milli Parkı, güneybatı Hampshire'ın 220 kilometrekareden fazla yüzeyini kapsıyor ve yerel mülkiyetli hayvanların, 13. yüzyıla kadar uzanan ortak haklar altında ormanlık alanda serbestçe dolaşmasına Bileşik kraliyet tarafından izin verildi.

1964'te ölen yazar ve okültist Gerald Gardner, 20. yüzyılın başında orada bir tanrı - gizli bir cadı topluluğu - bir araya geldiğini iddia etti. 

New Forest Commoners Defense Association'ın (CDA) bir sakini ve başkanı Tony Hockley, saldırıların yerel topluluk üzerindeki etkisiyle ilgili endişesini dile getirdi.

Bay Hockley, bölgedeki gizli olayların tarihinin farkında olmadığını ekledi, ancak şunları ekledi: “Hampshire Milli Parkı, birçok kırsal alan gibi, büyücülük ile tarihsel bir ilişkiye sahip, böylece bazı insanları ve bazı yerel dükkanlar bu konuda ticaret yapıyor ama normalde daha çok perilerle ilgili. ”

Hampshire polisi ayrıca ölü bulunan ve Yeni Orman içindeki işaretlerle kaplı ikinci bir koyunun raporlarını soruşturuyor

Hampshire Constabulary Country Watch ekibinden Çavuş Andy Williams, “Bu olaylar Yeni Orman'da olağandışı bir durum. Bağlantılı olup olmadıklarını ve bu hayvanların nasıl yaralandığını görmek için her birinin koşullarına bakıyoruz.dedi

 



İngiltere hampshire milli parkı esrarengiz olaylar