İphone 8'in kasası ortaya çıktı

TAKİP ET

Apple'ın 10.yıl dönümünde tanıtacağı ve tam anlamıyla teknoloji harikası olacak olan amiral gemisi telefon İphone 8 hakkında yeni detaylar sızdırıldı. Sızdırılan görsele göre telefonun kasası belli olmaya başlamış ve hatta nasıl bir ekrana sahip olacağı da sızdırılan görselde ortaya çıkmıştır.

Apple'ın 10.yıl dönümünde tanıtacağı ve tam anlamıyla teknoloji harikası olacak olan amiral gemisi telefon İphone 8 hakkında yeni detaylar sızdırıldı. Sızdırılan görsele göre telefonun kasası belli olmaya başlamış ve hatta nasıl bir ekrana sahip olacağı da sızdırılan görselde ortaya çıkmıştır. Apple'ın en çok satılacak telefonu da olması bekleniyor çünkü Apple bu telefonla yeni bir evreye girecek. İlk dokunmatik telefonla birlikte birçok yeni özelliği çıkaran Apple İphone 8 ile daha önce görülmemiş teknolojileri piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

İPHONE 8 ARKASINDA PARMAK İZİ OKUYUCUSU OLMAYACAK

En büyük rakibi Samsung çerçevesiz bir telefon çıkardı ve telefonun tuşları da tamamen ortadan kaldırıldı. Dolayısıyla ortaya çıkan bu durum hepimizi çok şaşırtacak çünkü Apple bu durumu örnek olarak tuşsuz bir telefon çıkarabilir. Eğer Apple böyle bir hareket yaparsa Apple'ın hiçbir havası kalmaz çünkü herkes bu telefonu bir tuş olması sebebiyle kullanıyor ki dünyayı değiştiren adam Steve Jobs böyle bir şey olmasına ilk karşı çıkacak insanlar arasındaydı. Yeni sızdırılan görsele sizde haberimizden bakabilirsiniz.

Son gelen bilgilere göre Apple parmak izi okuyucusunu arkaya aldı deniliyordu ama maalesef bu durumun böyle olmadığı sızdırılan bu görsel ile ortaya çıktı. Apple'ın bu anlamda arka tarafta hiçbir donanımı bulunmuyor. Yayınlanan İphone 8 kalıbı eğer gerçekse yeni telefonlarda kameralar yan olarak değil dikey olarak telefon arkalarına monte edilecek çünkü bir başka haber sitesinin haberine göre telefonlarda 3D çekim gibi değişik özelliklerde olacak.