İş İnsanı Şahin Çevik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Oldu

TAKİP ET

İş İnsanı Şahin Çevik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu kamuoyuyla paylaşıp 'Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ile birlikte bu kutlu davanın bir neferiyim.' mesajı paylaştı.

İş İnsanı Şahin Çevik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu kamuoyuyla paylaşıp “Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ile birlikte bu kutlu davanın bir neferiyim.” mesajı paylaştı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan Şahin Çevik, aday adaylık süreciyle ilgili yaptığı açıklamada “AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki kutlu davanın neferi olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Şanlıurfa’nın sesi olmak, hemşerilerimizin taleplerine TBMM çatısı altında çözüm aramak üzere bu kutlu yolculuğa çıktık.” ifadelerini kullandı. 
AK Parti'nin kuruluşundan bu yana parti teşkilatlarında aktif görev alan Çevik, STK’larda ve iş dünyasında başarılı çalışmalara imza attı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan Şahin Çevik, Irak Türkmen Cephesi Derneği Başkanı, Kentsel Yönetimler ve İdareler Kurucu Başkan Yardımcısı, Şefkat Derneği Kurucu Başkan Yardımcısı olarak çok sayıda STK’da önemli hizmetlerde bulundu.

Haber Şanlıurfa’ya yaptığı açıklamada ülkede yaşanan deprem ve sel nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşları da unutmayan Şahin Çevik, şunları kaydetti: “Hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının tüm İslam âlemine sağlık, berekete ve huzur getirmesini diliyorum. Şanlıurfa'mız yine Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde ayağa kalkacaktır.” 

ŞAHİN ÇEVİK KİMDİR?
1981 yılında Şanlıurfa’da doğdu, ilköğretim ve lise tahsilini Şanlıurfa’da tamamladı. Harran Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde yükseköğrenimini başarıyla tamamlayan Çevik,  AK Parti’nin kurulması ile AK Parti Ankara İl Başkanlığında çeşitli kademelerde görev aldı. Irak Türkmen Cephesi Derneği Başkanı, Kentsel Yönetimler ve İdareler Kurucu Başkan Yardımcısı, Şefkat Derneği Kurucu Başkan Yardımcısı olarak çok sayıda STK’da önemli hizmetlerde bulunan Şahin Çevik, inşaat sektöründe ithalat ve ihracat yaparak ülke ekonomisine katkı sunmaktadır.
 

İş İnsanı Şahin Çevik AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı