İşçileri taşıyan traktöre arkadan çarptı

TAKİP ET

Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda bir aracın traktöre çarpması sonucu yaşanan kazada 1'i çocuk 6 kişi yaralandı. İşçilerin traktör römorkunda olduğu ve farların ise arızalı olduğu iddia edildi.

Şanlıurfa-Diyarbakır yolu üzerinde saat 18.00 sıralarında, fıstık ekimi yapan işçilerin traktörle eve dönüşlerinde arkadan bir araç çarptı. Kazada araç ve traktörde büyük çapta hasar oluşurken traktör römorkundaki işçiler de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 
Kazanın traktörün arka lambalarının yanmaması nedeniyle aracın traktörü fark etmemesinden kaynaklı olarak yaşandığı iddia edildi.

Olay yerine giden ekipler kazada yaralandığı belirlenen 6 kişiyi ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Aynı aileden oldukları öğrenilen yaralılardan İsmail (15) ve Sina Afmak (39) Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne; Zeliha (40) ve Ada Afmak (8) Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne; İsmail (60) ile Mehmet Afmak (35) ise Hilvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar tedaviye alındı.

ihmal kaza getirdi traktöre arkadan çarptı