İstanbul için yeni projeler ortaya çıkıyor

TAKİP ET

Türkiye'nin ekonomisinde büyük rol oynayan ve aynı zamanda dünyanın en gelişmiş şehirlerinden birisi olan İstanbul için yeni projeler ortaya çıkıyor. Masaya yatırılan projeler şehrin değerine değer katıyor ve yaşama standartlarını yükseltiyor.

Türkiye'nin ekonomisinde büyük rol oynayan ve aynı zamanda dünyanın en gelişmiş şehirlerinden birisi olan İstanbul için yeni projeler ortaya çıkıyor. Masaya yatırılan projeler şehrin değerine değer katıyor ve yaşama standartlarını yükseltiyor. İstanbul'da zaten ulaşım alanında gerçekten bir uğraş var ve belediye mega projelere imza atıyor. Marmaray'dan tutunda Anadolu Yakası metroları için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne buradan da teşekkürlerimizi iletiyoruz. Metrobüs ve vapurlar zaten uzun zamandır iki yakanın insan trafiğini azalıyordu.

İSTANBUL'DA Kİ ULAŞIM PROJELERİNİ DÜNYA TAKİP EDİYOR

Marmaray gelene kadar aslında her gün kıta değiştiren insan sayısı bayağı bir azımsanıyordu ama Marmaray ile birlikte bu sayı ortaya çıktı diyebiliriz çünkü çalışma saatlerinde neredeyse bütün vagonlarda kullanım oranı aşılıyor ve binlerce yolcu vagonlarda Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından olan Marmaray ile denizin altından kıta değiştiriyor. İstanbul'da şuan gündeme gelen projeler arasında Anadolu Yakası için bir ulaşım aracı daha ortaya çıkıyor.

Ara sokaklardan otobüs ile metro ve ulusal yollara çıkan birçok vatandaş 'Havaray' ile tanışacak. Toplu taşımada ana hatlara insan taşımak için ara yolları kullanacak olan Havaray ile artık ulaşım çok daha kolay olacak. Ulaşım alanında bir devrim daha yapılacak ama bir proje daha şuan devam ediyor. Kabataş iskelesi aktarmanın yeni merkezi olacak ve işte bunun için bütün çalışmalar hızla sürüyor. İstanbul'a değer katacak bir diğer proje olan Kanal İstanbul için ise bütün proje hazırlıklarına devam ediliyor ve Türkiye gerçekten çok büyük değer kazanacak diyebiliriz. 

İstanbul proje yeni proje