İşte Karaköprü Belediyesine Torpille Alınan İşçilerin İsimleri

TAKİP ET

Önceki gün Ruha televizyonuna bir açıklamada bulunan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Karaköprü belediye meclis üyesi Serhat Erdem, belediyeye alınan 13 işçinin usulsüz bir şekilde alındığını iddia etti.

Önceki gün Ruha televizyonuna bir açıklamada bulunan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Karaköprü belediye meclis üyesi Serhat Erdem, belediyeye alınan 13 işçinin usulsüz bir şekilde alındığını iddia etmişti.

Erdem, bu işçilerin Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve onun yardımcılarının akrabası olduğunu belirterek işçi isimlerini ve akrabalık derecelerini tek tek yazarak sosyal medya hesabından paylaştı.

ERDEM’İN DÜN KÜ AÇIKLAMASI

DBP’ li Serhat Erdem, önceki gün yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti “Karaköprü Belediyesi’ne işçi alımında usulsüzlük yapıldı. Geçen ay İŞKUR üzerinden işçi alımı yapılacağını duyumunu aldık. Bunu sayın belediye başkanına sorduğumuzda böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi. İnsan kaynakları müdüründen bu isimleri istedik o da isim listesini vermedi. Alınan işçilerin hepsi Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve yardımcılarının akrabalarıdır”

İŞTE ERDEM’İN YAYINLADIĞI O İSİM LİSTESİ

Akp li karaköprü belediyesinin usulsüzce işe aldıkları bakın kimin akrabaları
1.Ahmet Kalkan( Bld Bşk Yrd.sinin oglu)
2.Faruk Çiftçi (Bld Bşk nin akrabasi)
3.Adem Canbek (Bld Bşk nin akrabasi)
4.Mehmet Çiftçi (Bld Bşk nin akrabasi)
5.Mehmet Canbek (Bld Bşk nin akrabası)
6.Suphi Oruç Çiftçi (Bld Bşk nin akrabasi)
7.Mehmet Çiftçi (Bld Bşk nin akrabasi)
8.Yasin Şimşek (temizlik işleri md.nun oglu)
9.Yılmaz Çoban (yazı işleri md.nun akrabasi)
10.Mehmet Sav (Bld Bşk nin şoförü ve koruması) 1
1.Serdar Oktay (Bld Bşk nin özel kalemi)
12.M. Ali Tepe (satın alma md.nun oglu)

ERDEM YAYNLADIĞI İSİMLERİN ALTINA DA ŞU NOTU DÜŞTÜ; “Bu şahıslar Karaköprü Belediyesinde çalışanların akrabaları.bu kadar büyük tesadüf olur mu ..orda çalışan üniversite mezunları sınava giremiyor ve kadro verilmiyor..ise alınanlar sözde sınava ve mülakata tabi tutuldu..ortaokul ve lise mezunları olan bu şahıslar..torpil olmadan mi ise alındılar..Belediye Başkanı çıkıp bir açıklama yapsın…Karaköprü Belediyesi kimsenin babasının mali değildir..haktan adaletten bahsedenler vicdan ve merhametten bahsedenler.sizin ve ağabeylerinizin zihniyeti bu…HDP olarak bu işin peşini bırakmayacağız.”
 

karaköprü belediyesine torpille alınan i̇şçilerin i̇simleri