İşte Kılıçdaroğlu'nun Kabinesi

TAKİP ET

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimleri kazanması durumunda dağıtılacak bakanlıklarda Yavaş ve İmamoğlu detayı dikkat çekti.

Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimleri kazanması durumunda dağıtılacak bakanlıklarda Yavaş ve İmamoğlu detayı dikkat çekti.

Gazeteci Fatih Portakal, son kulis bilgilerini paylaştı. Portakal, Kılıçdaroğlu'nun hangi bakanlığa kimi düşündüğünü tek tek açıklarken, listede Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş detayı ise dikkat çekti.

PORTAKAL'DAN BOMBA İDDİA
Millet İttifakı’nda son günlerde liste krizi sonrası şimdi de bakanlık iddiaları gündeme bomba gibi düştü. CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında bakanlık konusundaki son kulis bilgilerini paylaştı. Fatih Portakal, CHP'nin seçimleri kazanması durumunda hangi isme hangi bakanlığın verileceğine ilişkin önemli iddialarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NUN KABİNESİNDEKİ O İSİMLER
Portakal’ın iddialarına göre Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı seçilmesi halinde kabinede bu isimlere yer verecek. İşte o isimler ve bakanlıklardan bazıları:

Aileden Sorumlu Bakan veya Dışişleri Bakanı: Selin Sayek Böke
Çalışma Bakanı: Bülent Kuşoğlu
İçişleri Bakanı: Engin Özkoç
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ayrılacak. İki bakanın da üstünde Ekrem İmamoğlu yer alacak.
Tarımsal Kalkınma Bakanlığı: Mansur Yavaş'a bağlanacak.

İşte Kılıçdaroğlu un Kabinesi kemal Kılıçdaroğlu kabinesi Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Haber Şanlıurfa son dakika