İstifalar Gelmeye Devam Ediyor!

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın paydaşlarından biri olan Gelecek Partisi'nden istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanı Ahmet Şahin görevinden ve partisinden istifa etti. Şahin istifa mektubunda "PKK terör örgütü ile yan yana yürüyen ve onunla arasına set koymayan partiler ile yan yana yürümeyeceğim." dedi.

Altılı Masa'nın ortaklarından oluşan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıklamasının ardından, masayı oluşturan partilerden itirazlar ve istifa haberleri gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Bağcılar İlçe Başkanının da istifa ettiği Gelecek Partisi'nde bu kez de Avcılar İlçe Başkanı istifa etti.

"PKK İLE YAN YANA YÜRÜYENLERLE BİRLİKTE YÜRÜMEYECEĞİM” 

Gelecek Partisi'nin Avcılar İlçe Başkanlığını yürüten Ahmet Şahin yaptığı açıklamada partiyi sert sözlerle eleştirdi. Şahin "PKK terör örgütü ile yan yana yürüyen ve onunla arasına set koymayan partiler ile yan yana yürümeyeceğim; düne kadar ‘Aponun heykelini dikeceğiz’ diyenleri ‘Serbest bırakacağız’ diyenler ile yan yana yürümeyeceğim." diyerek hem görevlerinden hem de partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu istifa Millet İttifakı Ahmet Şahin Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanlığı