İYİ Parti Adayı Emin Yetim, STK Ziyaretlerinde

TAKİP ET

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, seçim çalışmalarına STK ziyaretleriyle devam etti.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, seçim çalışmalarına STK ziyaretleriyle devam etti.

İş İnsanı Emin Yetim, seçim çalışmaları kapsamında Mersaviler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MERDER)'i ziyaret etti.

Ziyarette, MERDER Başkanı Dr. Sadık Yetim ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda hemşehrisi ile bir araya gelen Emin Yetim, yaptığı konuşmada vatandaşlardan destek istedi.

"URFA ADINA BİR ŞEYLER YAPMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIK"

İYİ Parti Adayı Yetim, "Sizlere hizmet etmek için buradayız. Bütün yatırımlarını Şanlıurfa’da yapan kardeşinizim. Daima hizmetinizde olacağız." dedi.

 Urfa adına bir şeyler yapmak için bu yola çıktıklarını belirten Emin Yetim, konuşmasında şunları söyledi: "Bu yolda bizimle birlikte yol yürüyen tüm eş, dost ve akrabalarıma teşekkür ediyorum. 14 Mayıs'taki seçimlerde halkımız değişim istiyor. Bizler de bu yolda sadece elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyarak bu değişim mücadelesinde varız dedik. Halkımıza güvenimiz çok. Bizi tanıyorsunuz. Sizlerden de bize güvenmenizi ve bize yetki vermenizi istiyoruz." 

“Sizin sayenizde varız" diyen İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Size güvenimiz çok, bizi tanıyorsunuz, biliyorsunuz. Bir kardeşiniz olarak bize güvenmenizi, bize yetki vermenizi istiyoruz. Sizden alacağımız yetki ile Ankara’da sizleri daha iyi temsil edeceğimize inandığımız için bu yolda varız dedik. Bundan dolayı sizden yetki ve destek istiyoruz. Allah sizlerden razı olsun, buraya kadar geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

MERDER Başkanı Dr. Sadık Yetim ise kendilerini ziyaret eden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederek başarılar diledi.  

 

İYİ Parti Adayı Emin Yetim STK Ziyaretlerinde İYİ Parti Şanlıurfa Emin Yetim Haber Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri