İYİ Parti'den Karaköprü'de Görkemli Açılış

TAKİP ET

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim'in katılımıyla gerçekleşen seçim ofisi açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in katılımıyla gerçekleşen seçim ofisi açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in Karaköprü’deki seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü.

Açılışa İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Mehmet Sadık Köroğlu, DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. İbrahim Halil Aydın, Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Polat, iş adamı ve kanaat önderi Cengiz İzol, kanaat önderi Hadi Öge, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Mehmet Ali Arusoğlu, Mehmet Yıldırım, Ömer Faruk Aişeoğlu, Mehmet Hamcan, Mehmet Emin Güvenç, Merkez Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Özbay, Demokrat Parti Karaköprü İlçe Başkanı Mehmet Çalışkan, İYİ Parti il ve ilçe teşkilat başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

"İTHAL ADAYLARA DEĞİL, URFA'NIN Ö EVLATLARINA OY VERİN"
Emin Yetim, yaptığı açıklamada; “Öncelikle buraya kadar gelen tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum, bizi burada yalnız bırakmayan ve seçim ofisimizin açılışı için buraya kadar gelen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. En kötü günümüz böyle olsun, Allah nasip ederse 14 Mayıs günü daha coşkulu bir kutlama yapacağız.” dedi.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, konuşmasının devamında Şanlıurfa’ya en iyi hizmeti yapmak için bu yola çıktıklarını ve bu yolda vatandaşlardan destek istediğini belirterek “İthal adaylara değil, Urfa’nın öz evlatlarına oy verin.” diyerek destek istedi.


 

İYİ Parti’den Karaköprü’de Görkemli Açılış Emin Yetim İYİ Parti Şanlıurfa haberleri Haber Şanlıurfa son dakika haberleri