İYİ Parti Viranşehir İlçe Başkanı Cebe Oldu

TAKİP ET

İYİ Parti Viranşehir İlçe Başkanlığı kongresi bugün gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen kongre seçimlerinde Süleyman Cebe başkanlığa seçildi.

İYİ Parti Viranşehir İlçe Başkanlığı kongresi  bugün gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen kongre seçimlerinde  Süleyman Cebe başkanlığa seçildi. 

İYİ Parti Viranşehir İlçe başkanlığında gerçekleştirilen kongrede Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede divan teşekkülünün ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

İyi Parti İlçe binasındaki kongreye, İYİ Parti il ve ilçe teşkilatları yöneticileri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmalı, “Her zaman demokratik temayüllerin işlediği partimizde, siyaset mücadelemize gönül veren emek veren yol arkadaşlarımızın fikirlerine her zaman saygı duyuyoruz. Bugün partimizde merkez ilçe seçimleri yaptı İYİ Parti yolunda emin adımlarla büyüyerek siyaset kulvarında yürümeye devam edecektir. Bizler ülkemizin daha iyi olmasını isteyen vatandaşlar olarak memleketimize her daim hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından yapılan seçimde, tek aday Süleyman Cebe IYI Parti Viranşehir İlçe Başkanlığı’na getirildi.

i̇yi̇ parti viranşehir süleyman cebe