Kadir Mısıroğlu Nasıl İngiliz vatandaşı oldu?

TAKİP ET

Bir dönem Başbakanlıkta çalışan habersanliurfa.net yazarı Çelikdönmez ; Kadir Mısıroğlu Kim olduğu,Nasıl İngiliz vatandaşı olduğunu,eşi Aynur (Aydınarslan) Mısıroğlu Sabetayist / Avdeti / Dönme bir ailenin kızı… Eşi Aynur Aydınarslan'ın babasının İngiliz casusu olduğunu yazdı...

Bir dönem Başbakanlıkta çalışan habersanliurfa.net yazarı Çelikdönmez ; Kadir Mısıroğlu Kim olduğu,Nasıl İngiliz vatandaşı olduğunu,eşi Aynur (Aydınarslan) Mısıroğlu Sabetayist / Avdeti / Dönme bir ailenin kızı… Eşi Aynur Aydınarslan’ın babasının İngiliz casusu olduğunu yazdı...

İşte o köşe yazısından bir kesit..

Nihayet “İngiliz İslamcılığı”nın müdafisi Kadir Mısıroğlu her canlı gibi öldü. “Hurufiler”, ölümünün Ramazan ayına denk gelmesinin kutsiyetinden dem vuruyor!. Allah bilir. 

Kadir Mısıroğlu Kimdir?

Nerede doğdu, nerede okudu zaten biliniyor. 
Kendi sitesinden hayat hikâyesini okursanız nasıl bir “kutsiyet” inşa etmeye çalıştığını görürsünüz: “1933 yılı Ramazan-ı Şerifi’nin yirmiyedisinde yani “Kadir Gecesi” seher vakti Dünya’ya gelmişim.
O saat mahallemizin Câmii Şerifinde âdet üzere “Seher Mukabelesi” okunuyormuş. 
Bu mukalebeyi takib etmekte olan babamın kulağına o anda müjdeyi fısıldamışlar ki, tam “Sûre-i Kadir”okunuyormuş. Bu sebeple ismimin “Kadir” olarak konulmasını gönlünden geçirmiş.” 
Adam bu işin uzmanı “subliminal mesaj” veya “bilinçaltı mesaj” vermekte çok mahir. 
En mümeyyiz vasfı Cumhuriyet düşmanlığı. Ektiği tohumlar başak verdiğinden maalesef günümüzde Yunan İşgalini, Milli Mücadele’ye tercih edenlerin sayısı hiç de az değil.
En kötüsü düşünme melekelerini dumura uğratan enformatik dezenformasyonunİngiliz kaynaklı olduğunu bilmemeleri. 

Çünkü akıl hocaları Kadir Mısıroğlu’nun 7 Eylül 1983 tarih ve 18158 numaralı kararla birlikte Türk Vatandaşlığı’ndan çıkarıldığında, İngiltere’den siyasi iltica talep etmesinden haberdar değiller. 
Nasıl İngiliz vatandaşı oldu?...


Devamı için tıklayın...

 

kadi̇r misiroğlu haberleri̇ kadir mısıroğlu kimdir? kadir mısıroğlu nasıl i̇ngiliz vatandaşı oldu?