Kahraman Mehmetçiklerimiz Depremzedeleri Yalnız Bırakmadı!

TAKİP ET

Türkiye, dün sabah saatlerinde merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan depremle sarsıldı. Bu durumu fırsat bilen bazı kendini bilmez şahıslar, 'Türk askeri deprem bölgelerinde yok' , 'Türk askeri depremzedelere yardım etmiyor' şeklinde algı oluşturmaya çalıştı. Söz konusu provokatörlere Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yaptığı paylaşım ile gereken cevabı verdi.

3 bin 381 kişinin hayatını kaybettiği deprem sonrasında devlet tüm imkanlarıyla yaraları sarmaya çalışırken bazı şahıslar da her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olan, onlara kol kanat geren kahraman Türk askerini depremzedelerin yanında olmamakla suçlamaya çalıştı. Söz konusu şahısların iftiraları sonrasında Milli Savunma Bakanlığı (MSB), vatanı ve milleti için her türlü göreve hazır olan kahraman Mehmetçiklerin depremzede vatandaşlara nasıl yardım ettiğini gözler önüne serdi.

 

MSB GEREKEN CEVABI VERDİ!

MSB sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “2’nci Ordu Komutanlığımızda görevli Mehmetçiklerimiz, gün boyu devletimizin diğer kurum ve kuruluşlarıyla enkaz altındaki vatandaşlarımızın kurtarılması için canla başla mücadele etti. Mehmetçiklerimiz enkaz kaldırma çalışmalarının yanı sıra bölgeye yardımların ulaşmasını sağlarken bir yandan da vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtımı yaptı.
 

 

MSB GÜNDEM Şanlıurfa Gündem Deprem Son Dakika Hulusi Akar