Karaköprü Belediyesi, Güllübağ'a Yeni Yollar Kazandırıyor

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güllübağ Mahallesi'nde yeni yol çalışmasını sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güllübağ Mahallesi’nde yeni yol çalışmasını sürdürüyor.

Şanlıurfa’nın gelişen ve büyüyen ilçesi Karaköprü’de yeni yerleşim alanlarının açılmasıyla beraber vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için Karaköprü Belediyesi çalışmalara hız verdi.

Güllübağ Mahallesi’nde yeni yerleşimlerle birlikte ortaya çıkan yol ihtiyacını gidermek ve vatandaşların mağdur olmaması için yeni yol çalışmaları devam ediyor. 
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçe nüfusunun sürekli artış göstermesi ile yeni yerleşim alanlarında yol ihtiyacı doğduğuna dikkat çekerek bu ihtiyacı gidermek için yoğun çalışma içerisinde oldukları söyledi.

Başkan Baydilli, “Karaköprü'ye daha modern yollar kazandırmak için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Karaköprü ilçemiz her sene önemli bir büyüme kat ediyor ve göç alarak nüfusunu katlıyor. Biz de ‘yol medeniyettir’ diyerek ilçemize yeni yollar kazandırıyor ve mevcut yolları yeniliyoruz.” dedi.

İhtiyaç olan diğer mahallelere de yol yaptıklarını belirten Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle durmadan, yorulmadan hizmetlerimize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


 

Karaköprü Belediyesi Güllübağa Yeni Yollar Kazandırıyor Metin Baydilli Haber Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri son dakika haberleri