Karaköprü Belediyesi Sel Sonrası Temizlik Çalışmalarına Devam Ediyor!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da 10 gün arayla yaşanan sel felaketinin ardından temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Karaköprü Belediyesi tarafından sel sonrası yollarda oluşan çamurlaşmayı temizlemek için kaldırımlarda yıkama ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Yaşanan sel sonrası oluşan çamurlaşmayı temizlemek için günlerdir çaba sarf eden Karaköprü Belediyesi, devam eden yağışlarla birlikte yollarda oluşan çamur ve malzeme birikiminin de temizlenmesi için var gücüyle çalışıyor.

Selden etkilenen binalarda ve dairelerde çamur temizleme, kirli su tahliyesi, eşya boşaltma faaliyetlerini günlerdir sürdüren ve çalışmalarda sona gelen Karaköprü Belediyesi ekipleri, hafta sonu gerçekleşen aşırı yağışlarla yollarda biriken çamur ve molozları da yayaların ve araçların sıkıntı yaşamaması için köşe bucak temizliyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli aşırı yağışlarla birlikte yeni bir sel tehlikesine karşı sürekli teyakkuzda olduklarını belirterek bir yandan da selin izlerini tamamen silmek için temizlik çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Başkan Baydilli, “Günlerdir personelimiz ciddi bir çaba göstererek selden etkilenen alanlarda gerek su tahliyesi gerekse çamur temizleme çalışmalarını aralıksız gerçekleştiriyor. Tabi yağışlar devam edince yeni bir sel tehlikesine karşı da hazır bekleyen ekiplerimiz var. Bunun yanında aşırı yağışlar nedeniyle ana yollarda ve kaldırımlarda taşınmayla oluşan çamurlaşma ve moloz birikimi olduğu için ekiplerimiz oralarda da temizlik faaliyetlerini yürütüyor. Vatandaşlarımıza tertemiz bir ilçe sunmak için çaba gösteriyoruz” diye konuştu.

Şanlıurfa gündem Karaköprü Belediyesi son dakika