Karaköprü Belediyesi ve Adıyaman Belediyesi Kardeş Belediye Oldu!

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi, 6 Şubat tarihinde yaşanan büyük depremlerle ciddi zarar gören Adıyaman'ın yanında olmaya devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Başkanlığında gerçekleştirilen nisan ayı meclis toplantısında oybirliği ile alınan karar sonucu Karaköprü Belediyesi ve Adıyaman Belediyesi kardeş belediye ilan edildi.

Karaköprü Belediyesi meclis toplantısında alınan kararla depremden en fazla etkilenen illerden olan Adıyaman’da yaraların hızla sarılmasına destek için Adıyaman Belediyesi ile kardeş belediye oldu.

Depremden sonra personel desteğiyle Adıyaman’da temizlik ve sağlık tesisi tadilatı gibi işlemler gerçekleştiren Karaköprü Belediyesi, Adıyaman’da yaraların sarılmasına katkısını sürdürmek için Adıyaman Belediyesi ile kardeş belediye oldu. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli meclis toplantısında yaptığı konuşmada iki büyük depremden en fazla etkilenen illerden biri olan Adıyaman’a en hızlı desteğin Şanlıurfa’dan gittiğine dikkat çekerek bundan sonra da Adıyaman’a desteğin sürmesi adına kardeş belediye olacaklarını ifade etti. Başkan Baydilli, “Nisan ayı belediye meclis toplantımızda oybirliği ile aldığımız kararla Adıyaman ile kardeş belediye olduk. İnşallah Adıyaman’ın bir an önce toparlanması için biz de elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Bu kararın alınmasında desteklerini sunan tüm meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

urfa gündem Karaköprü Belediyesi