Karaköprü Belediyesi Yol Çalışmasına Hız Verdi

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde yol yenileme seferberliğini sürdürerek, 3 kırsal mahallede bozulan yolları yeni asfaltla buluşturuyor.

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde yol yenileme seferberliğini sürdürerek, 3 kırsal mahallede bozulan yolları yeni asfaltla buluşturuyor. 

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde bozulan yolları düzeltmek için başlattığı yol seferberliğini sürdürüyor. Belediye ekipleri, kırsal mahallelerde program dahilinde yol yenileme çalışmasına hız verdi.

Bu kapsamda; İnanlı, Yaylacık, Büyükkargılı Kırsal Mahallelerinde vatandaşların kırsal bağlantı yollarını sıkıntısız bir şekilde kullanabilmesi için yol yenileme çalışması devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Sorun yaşanan kırsal mahalle bırakmayacağız, yoğun bir mesai harcayan kırsal hizmetler personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını belirten İnanlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Yıldırım, “Şiddetli yağmur sonrası yollarımızda bozulma olmuştu ve Karaköprü Belediyesi ekiplerimiz mahallemizdeki yolları yeniliyor. Yapılan çalışmalardan dolayı Metin Baydilli Başkanımıza ve ekibine mahallemiz adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Büyükkargılı Mahallesi Muhtarı Osman Kılıç ise “Birkaç gün önce yollarımız yapıldı ama hava muhalefetinden dolayı tekrar bozuldu müracaat ettik yeniden yapılmaya başlandı emeği geçen Belediye Başkanımıza ekibine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 

Karaköprü Belediyesi Yol Çalışmasına Hız Verdi Karaköprü Belediyesi