Karaköprü Belelediyespor'un Maç Programı Belli Oldu

TAKİP ET

TFF 3. Lig'de Play-Off'a kalan Karaköprü Belelediyespor, 24 Mayıs Çarşamba günü 16.00'da deplasmanda Belediye Kütahyaspor ile karşılaşacak. 

TFF 3. Lig’de Play-Off’a kalan Karaköprü Belelediyespor, 24 Mayıs Çarşamba günü 16.00’da deplasmanda Belediye Kütahyaspor ile karşılaşacak.

Play-Off maçlarında karşılaşmalar, tek maç eleme usulüne göre oynanacak.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup’ta Play-Off’u garantileyen Karbel Karaköprü Belediyespor, son haftada dün Kocaeli temsilcisi Belediye Derincespor'a 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla grubu 6. sırada tamamlayan Karbel Karaköprü Belediyespor, grubu üçüncü sırada tamamlayan Beledi Kütahyaspor ile eşleşti. 

Karaköprü Belediyespor’un Play-Off’ta oynayacağı karşılaşmanın yeri ve saati de belli oldu. Urfa temsilcisi, Play-Off 1. turunda 24 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00'da Belediye Kütahyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma Kütahya Dumlupınar Stadı’nda tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Karşılaşmadan galip gelen takım Play-Off 2. Tur’a yükselecek.
 

Karaköprü Belelediyespor’un Maç Programı Belli Oldu Karaköprü Belelediyespor Şanlıurfaspor Şanlıurfa son dakika Urfa haberleri Haber Şanlıurfa