Karaköprü'de altyapı çalışmaları sürüyor

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi, yeni açılan ve altyapı çalışmasının ardından yenilenen yollarda kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımı çalışmaları yaptı.

KARAKÖPRÜ - Karaköprü Belediyesi ilçe genelindeki altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Batıkent Mahallesinde yeni açılan yolları kilitli parkeyle döşerken, yayalar için de kaldırım yaparak hizmete sunuyor. Ayrıca ekipler mahalledeki alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olmuş yollarda yenileme çalışması yaparak daha düzgün yolları vatandaşların kullanımına sunuyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Batıkent Mahallesinde ihtiyaç dahilin açılan yolda altyapı çalışmalarının ardından kilitli parke döşediklerini ifade ederek, “Fen İşleri ekiplerimiz Karaköprü’müzün yollarının daha ferah ve düzgün olması ve vatandaşlarımız yollarda sorun yaşamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ayrıca deforme olmuş yollarda da onarım ve yenileme çalışması yapan ekiplerimiz de sahada çalışıyor. Asfalt yama ekibimiz de deforme olmuş asfalt yolları onarıyor. Yani biz dört koldan ilçemizin yolları açık olsun ve vatandaşlarımız yol sıkıntısı çekmesin diye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Karaköprü Belediyesi