Karaköprü'de Çifte Bayram Coşkusu

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Şenliği etkinliklerinde çocuklar çifte bayram yaşadı.

Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Şenliği etkinliklerinde çocuklar çifte bayram yaşadı.

Karaköprü Belediyesi hem Ramazan Bayramı hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Şenliği’nde Şenevler Mahallesi’ndeki Oyun ve Oyuncak Müzesi yanında bulunan Kültür Park içinde kurulan platformlarda çocuklar parkurlarda yarışıp oyunlarla eğlendi. Çocukların coşkusuna aileler de eşlik etti.

Hazırlanan şişme oyun alanlarında zıplama, basketbol ve futbol gibi oyunlar oynayan çocuklar, yapılan yarışmalarda mücadele edip çeşitli hediyeler kazandı. 23 Nisan Şenliği için aileler Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye ve ekibine teşekkür ederek çocukların bayram sevinciyle güzel bir zaman geçirdiklerini söylediler.
23 Nisan Şenliği etkinlikleri pazar günü de 11.00 - 17.00 saatleri arasında Oyun ve Oyuncak Müzesi yanındaki Kültür Park içinde devam edecek.

Karaköprü’de Çifte Bayram Coşkusu Karaköprü Belediyesi 23 Nisan Ramazan Bayramı Metin Baydilli Haber Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri