Karaköprü'de Hedef Milli Sporcu Yetiştirmek

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesinin spor kurslarında çocuklar istediği branşta eğitim görerek fiziksel gelişimlerini sağlıyor.

Karaköprü Belediyesinin spor kurslarında çocuklar istediği branşta eğitim görerek fiziksel gelişimlerini sağlıyor.

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki çocukların spora yönelmesi, boş zamanlarını sporla değerlendirmesi için açılan spor kursları, çocuklar ve gençler için verimli aktivite alanları oluyor.

Karaköprü Belediyesinin Doğukent Spor Kompleksi, Atakent Çadır Spor Merkezi ve Yaşam Park Spor Merkezinde açtığı kurslarda çocuklar okuldan arta kalan zamanlarını ve tatillerini spor yaparak değerlendiriyor. Açılan kurslarda geleceğin milli sporcuları yetiştirilmesi ve çocukların spor disiplini kazanması hedefleniyor.

Futbol, basketbol, voleybol, tekvando, karate, kick boks ve tenis branşlarında açılan kurslar 6-17 yaş aralığındaki çocuklara ücretsiz olarak veriliyor. Kursa katılan çocuklara uzman spor eğitmenler tarafından temel spor disiplini, spor ahlakı ve branşlarla ilgili eğitimler verilip antrenmanlarla kondisyon yüklemesi ve teknik çalışmalar yaptırılıyor.
Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen spor kurslarına ilçedeki tüm çocuklar ve aileleri başvurabiliyor. Belediyeden yapılan açıklamada kursların yaz aylarında da devam edeceği belirtildi.

Karaköprü’de Hedef Milli Sporcu Yetiştirmek Karaköprü Belediyesi spor kursları Şanlıurfa haberleri Urfa haber Şanlıurfaspor