KARAKÖPRÜ'DE ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi ve Fen Lisesi tarafından ortaklaşa olarak 8. Sınıf öğrencilerine yönelik 'Ödüllü deneme sınavı' yapıldı.

Karaköprü Belediyesi ve Fen Lisesi tarafından ortaklaşa olarak 8. Sınıf öğrencilerine yönelik “Ödüllü deneme sınavı” yapıldı.

 

Eğitime her zaman değer veren Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa Fen Lisesi ile birlikte Şanlıurfa genelinde 8. Sınıf öğrencilerine yönelik ödüllü deneme sınavı düzenledi.  Şanlıurfa genelindeki 60 okuldan üçer öğrencinin katıldığı sınavda toplam 180 öğrenci başarılı olmak için ter döktü.

 

Şanlıurfa Fen Lisesi'nde yapılan sınavda 20 Türkçe 20 Matematik olmak üzere 40 soru sorulurken, sınavda 1. olan öğrenci tam altın, 2. olan öğrenci yarım altın, 3. olan öğrenci ise çeyrek altın ile ödüllendirilecek.

 

Sınavın yapılmasında Karaköprü Belediyesi'nin önemli katkısı olduğunu ifade eden Şanlıurfa Fen Lisesi Müdür Vekili Mustafa Tarak, eğitime verdikleri destek için Karaköprü Belediyesi'ne teşekkür etti.

 

Tarak, "Karaköprü Belediyesi ile daha önce de bu tür çalışmalar yürüttük. Bu sınavda öğrencilerimizin hem bilgi seviyelerini ölçmek hem de sınavlara hazırlanmasını hedefledik. İlk üçe giren arkadaşlarımızı ödüllendireceğiz. Öğrencilerimizehayırlı olsun" dedi.

 

Öte yandan sınav sonuçlarının hafta içi açıklanacağı öğrenildi.

 

karaköprü de ödüllü sınav