Karaköprü'de Parkların Sayısı Artıyor

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırarak hem yeşil alan oranını arttırıyor hem de park sayısını çoğaltıyor.

Karaköprü Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırarak hem yeşil alan oranını arttırıyor hem de park sayısını çoğaltıyor.

Karaköprü Belediyesi ilçede yeşil alan oranını artırmak için yeni park yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, belirlenen yerlerde yeni park yapımı, ağaçlandırma ve park mobilyası montajı çalışmalarını tamamlayarak parkları vatandaşların hizmetine sunuyor.
Her yıl ilçeye ciddi oranda yeşil alan kazandıran Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 2023 yılının ilk dört ayında 33 bin metrekare alanı kapsayan 7 adet yeni parkı Karaköprü’ye kazandırdı.

7 YENİ PARK YAPILDI
Yılın ilk dört ayında Seyrantepe Mahallesi’ne 2 adet, Doğukent Mahallesi’ne 4 adet ve Şenevler Mahallesi’ne ise 1 adet olmak üzere toplamda 7 yeni park kazandırıldı. Yılsonuna kadar ise ihtiyaç olan mahallelerde park ve yeşil alan çalışmalarının yapılacağı bildirildi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “33 bin metrekare alanda 7 adet parkın yapımını tamamladık. İnşallah yıl sonuna kadar bu oranı 100 bin metrekareye taşıma hedefimiz var.” dedi. 

Karaköprü’de Parkların Sayısı Artıyor Şanlıurfa haberleri Urfa haberleri Şanlıurfaspor yeşil alan çalışması son dakika haberleri