Karaköprü'de stabilize yol çalışması

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi ekipleri, Batıkent Mahallesinde yeni açılan yollarda stabilize malzeme serimi yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

Karaköprü’de artan nüfus ve konutlaşmayla beraber doğan yol ihtiyacını gidermek için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçeye yeni yollar kazandırarak, açılan yollarda vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye son 7 yılda çok fazla yeni yol kazandırdıklarına dikkat çekerek, "Karaköprü her yıl nüfusunu önemli bir büyümeyle katlıyor. Doğal olarak da yeni yol ihtiyacı hasıl oluyor. Fen işleri ekiplerimiz ilçeye yeni yollar kazandırmak, ihtiyacı karşılamak adına elindeki imkanlarla yoğun bir seferberlik halinde yollar açıyor.  Açılan yolları altyapısı tamamlandıktan sonra kilitli parke ile döşüyoruz.

Vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi, bozuk yollarda sorun yaşamaması için Fen işleri ekiplerimizle sahadayız. İnşallah Karaköprü'de ihtiyaçlar dahilinde her mahallemizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

 

stabilize yol çalışması Karaköprü